24/7 uw persoonlijk drukwerk bestellen. Zowel voor basiswerk als voor variabele of creatieve boodschappen.

Als klant wordt u bij Drukservice Impressa in de watten gelegd. Bij een behoorlijk pakket aan terugkerend drukwerk, al dan niet identiek aan de vorige keer, dan kan de prepress afdeling zorgen voor een persoonlijke login waarmee u toegang krijgt tot alleen uw drukwerken. Zo kan u 24/7 kijken welke versie uw bedrijf nodig heeft, prijzen raadplegen en bestellingen doorgeven op een super gebruiksvriendelijk platform. We denken hierbij aan etiketten of labels, zakelijk drukwerk, productfolders of allerlei andere drukwerken.

Zelfs als we vooraf de variabele velden kennen en definiëren kan u online de nodige opmaak doen. Het eenvoudigste voorbeeld is een visitekaartje. U kiest het kaartje van de juiste afdeling, geeft de naam en rechtstreekse contactgegevens in van die nieuwe medewerker en u besteld eenvoudig het gewenste aantal kaartjes. Maar het kan ook voor véél ingewikkeldere toepassingen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u in uw zaak een maandelijkse actie doet waarvoor u flyers en affiches laat maken. De basislayout blijft steeds dezelfde. Uw logo, uw kleuren en uw slogan blijven staan, maar u wil maandelijks een nieuw beeld uploaden en de tekst van de actie mét de bijhorende prijs, dan kan dat ook.

Basisdrukwerk kan op stock voor u klaar liggen, zodat wij het bij bestelling enkel uit het rek hoeven te nemen en bezorgen op het juiste adres, maar JIT producties kunnen ook door vliegensvlug digitaal drukwerk of offset drukwerk geleverd volgens afspraak.

Neem gerust contact op met één van de medewerkers voor een gesprek daarover op maat van uw noden. We helpen u graag op weg om u het leven makkelijker te maken.

Gerelateerde realisaties

Onder de indruk?

Ontdek hoe wij jouw ideeën zullen realiseren.

Vraag offerte aan

of bel ons +32 14 28 55 55