MEER drukken is toch altijd een stuk goedkoper. Maar wat doet u er dan mee als u het niet meteen nodig hebt?

Drukwerk neemt zoveel ruimte in beslag, en eens u dan iets nodig heeft, dan worden de dozen opengescheurd om te zien waar precies datgene ligt dat u nodig heeft.

Dit kan veel eenvoudiger. In de compleet vernieuwde ruimte achter de drukkerij, wordt drukwerk voor onze klanten op een overzichtelijke manier gestockeerd. Kleine vakken zorgen ervoor dat alle versies keurig apart kunnen liggen. Bij online of offline bestelling weet onze order picker alles snel en eenvoudig terug te vinden, wat steeds zorgt voor een supersnelle levering. Just in time deliveries worden niet alleen mogelijk gemaakt door snel drukwerk, maar ook door de stockagemogelijkheden.

Op deze manier geniet u van lagere prijzen door grotere productieruns en de voorraad wordt voor u beheerd. Wij spreken onderling een minimum voorraad af. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Het kan ook zijn dat uw drukwerk steeds op een andere locatie moet worden geleverd. Dat kan het geval zijn indien u werkt met meerdere vestigingen of tal van winkelpunten. Ook dan is het een voordeel dat het drukwerk meteen van bij de drukker naar het juiste afleveradres gaat.

Interesse? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers, want de mogelijkheden zijn legio.

Gerelateerde realisaties

Onder de indruk?

Ontdek hoe wij jouw ideeën zullen realiseren.

Vraag offerte aan

of bel ons +32 14 28 55 55