Meerwaarde voor uw product

Een aantrekkelijk label of een verrassende verpakking is een meerwaarde voor uw product. Het is meestal het eerste beeld dat een eindklant krijgt. Als etikettendrukkerij staan wij garant voor een constante kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door de combinatie van een modern machinepark en een permanente kleur- en formaatcontrole.

Drukservice Impressa bouwde de jongste jaren haar specialisatie in wet glue labels succesvol uit. Kwaliteit en time-to-market zijn een topprioriteit. De specifieke logistieke flexibiliteit die een packaging en label convertor vandaag verwacht, is de garantie die we bieden. 

Afhankelijk van de behoefte van onze klanten, hoeveelheden en timing, produceren we onze wikkels, labels of etiketten in offset of digitale druk. In beide gevallen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. In offset kunnen ze zo nodig met 5e of 6e spotkleur volgens huisstijl of ontwerp gedrukt worden. Tenslotte is finale veredeling mogelijk (bijvoorbeeld verschillende toepassingen met lak) of worden ze afgewerkt in specifieke uitgekapte vormen.

  • wet glue labels
  • zelfklevende etiketten
  • flexibele en snelle productie
  • stockage en just-in-time leveringen
  • offset en digitaal

Gerelateerde realisaties

Onder de indruk?

Ontdek hoe wij jouw ideeën zullen realiseren.

Vraag offerte aan

of bel ons +32 14 28 55 55