Bij Drukservice Impressa weten we als geen ander hoe het voelt om als uitgever je blad of magazine aan de drukkerij te geven. Onze roots liggen namelijk bij het voormalige ‘Kempenland’, waar we met ons eigen blad naam en faam hebben gemaakt in de regio.

Als drukkerij weten we dat kwaliteit en zorg voor een goed eindproduct een topprioriteit is. Het maken van magazines in zowel kleine als grote oplages is vandaag de dag nog steeds bijna 50% van de activiteiten. Het gaat van gratis meeneembladen, tot vakbladen, van glossy magazines tot ecologische producties.

Een magazine dankt zijn naam aan het repetitieve karakter. Of het nu gaat over een maandblad, een weekblad, een nieuwsbrief of een jaarlijkse uitgave van een kwalitatief hoogstaand niveau, onze medewerkers staan klaar om u met raad en daad bij te staan over papierkeuzes, formaten en oplages.

En het gaat niet enkel over drukken. Ook ons 6-koppige prepress team is dagelijks druk in de weer om deadlines van allerlei uitgaves en magazines te halen. Last-minute wijzigingen, advertenties tussenvoegen, kleuren aanpassen, coverbeelden uitproberen en aangeleverd materiaal checken behoren tot hun dagtaken. Het opmaken van magazines en bladen zit hen in de vingers en wat hier wordt opgemaakt, is technisch steeds 100% in orde voor de volgende stap naar de drukkerij.

Samenwerken met Drukservice Impressa voor de productie van uw magazine, is op uw 2 oren kunnen slapen. De betrokkenheid van onze medewerkers geeft u een gerust gevoel, zodat u het maximum kan investeren in de inhoud van dit en het volgende nummer.

Gerelateerde realisaties

Onder de indruk?

Ontdek hoe wij jouw ideeën zullen realiseren.

Vraag offerte aan

of bel ons +32 14 28 55 55