Communiceer overtuigend !

Of je nu in een business-to-business omgeving vertoeft, of elke consument je potentiële klant kan zijn. Promotie voeren is noodzakelijk! Onderzoeken wijzen steeds op het effect van een goed doordachte marketingmix waarbij drukwerk een belangrijke plaats inneemt. Flitsende folders, boeiende brochures, modieuze magazines en eigentijdse etiketten. Ontdek hoe een modern drukprocédé past in de hedendaagse digitalisering!

Promotiedrukwerk

Mensen geven het niet graag toe, maar de invloed van reclame voltrekt grotendeels buiten ons bewustzijn. Niet gek ook, want dagelijks worden we bestookt met ontelbare prikkels en keuzes die we onmogelijk rationeel kunnen verwerken.

Een reden om je te laten begeleiden bij het maken van de juiste keuzes in drukwerk. Om ‘anders’ te zijn dan je concullega’s, zijn er ontelbare keuzes te maken. Met welk papier val je op? Welk formaat is het meest geschikt? Welke oplage laten we drukken en hoe geraakt het drukwerk bij onze potentiële klant. Drukservice Impressa begeleidt, drukt en levert in no-time precies wat nodig is om van jouw bedrijf een succes te maken. Of het nu voor een presentatie of een jaarlijkse beurs is, of je meermaals per jaar gerichte acties doet, of je een eenmalige productcatalogus samenstelt, de medewerkers zijn er om je te begeleiden.

Point of sale

Winkeliers en retailers kennen het maar al te goed: Uw eerste communicatie brengt uw klant tot in uw winkel. Maar dan begint het vaak pas. Daar gebeurt de meest kritische overtuiging, door uw medewerkers of door affiches, banners, promokaarten e.d. Als uw klant zich in de winkel bevindt, of er langsloopt, kan u hem of haar overtuigen tot een (al dan niet bijkomende) aankoop door efficiënte en zinnenprikkelende communicatie. Een mooie affiche, een promotie aankondigende banner, een aandachttrekkende pijl of een vloersticker,… de mogelijkheden zijn legio en Impressa maakt het tot zijn missie hierin te helpen en snel kwalitatieve, efficiënte POS pakketten in uw diverse winkelpunten te leveren. 

Formaten en substraten worden afhankelijk van de toepassing op maat gekozen. Een staandertje aan de kassa heeft immers andere vereisten dan een stoepbordaffiche… Onze echte meerwaarde zit in de uitgebreide mogelijkheid om de door u voorgeschreven aantallen van diverse producten te verpakken en af te leveren waar en wanneer deze nodig zijn zodat ook het logistieke aspect van de verdeling van uw promotiemateriaal u ontzorgd wordt.

  • affiches, banners, pancartes, bollen, stickers, kaarten,…
  • diverse substraten
  • formaten tot A0 of langere meterbrede banners
  • grotere formaten via ‘stitching’
  • samenstelling en levering promopakketten per winkelpunt
  • gepersonaliseerde posters, banners

Gerelateerde realisaties

Onder de indruk?

Ontdek hoe wij jouw ideeën zullen realiseren.

Vraag offerte aan

of bel ons +32 14 28 55 55