Briefpapier of enveloppen goedkoop en snel geleverd? Dan ben je op het juiste adres. Want hoe succesvol uw business ook is, als je morgen geen facturen meer kan maken of versturen, dan kom je in de problemen.

Als bedrijf wil je professioneel naar buiten komen. En je doet dat op je bedrijfsgebouw, in je winkel, op folders, flyers en brochures, maar ook in je zakelijk drukwerk wil je professioneel zijn. De uitstraling van je business is pas dan compleet. Drukservice Impressa zorgt ervoor dat steeds kan rekenen op een constante kwaliteit, zowel in papier als in de gebruikte drukkleuren. Onze medewerkers zijn begaan met jouw uitstraling en willen alleen het beste zakelijke drukwerk voor je bedrijf.

Ben je toe aan een nieuwe, trendy huisstijl, of een opfrissing van je logo? Ook dan willen we graag onze creatieve medewerkers erbij halen om verrassend uit te hoek te komen. Niet alleen het logo kan worden aangepakt, maar ook de opmaak van briefpapier, enveloppen, facturatiepapier, visitekaartjes, groetenkaarten en nog veel meer documenten kunnen in één keer in dezelfde stijl worden vorm gegeven.

Online bestellen kan ook: bij een behoorlijk pakket aan zakelijk of ander drukwerk, al dan niet identiek aan de vorige druk, kan de prepress afdeling zorgen voor een persoonlijke login waarmee u online toegang krijgt tot alleen uw drukwerken. Zo kan u 24/7 kijken welke versie uw bedrijf nodig heeft, prijzen raadplegen en bestellingen doorgeven op een super gebruiksvriendelijk platform.  Zelfs als we vooraf de variabele velden kennen en definiëren kan u online de nodige opmaak doen.
Het eenvoudigste voorbeeld is een visitekaartje. U kiest het kaartje van de juiste afdeling, geeft de naam en rechtstreekse contactgegevens in van die nieuwe medewerker en u bestelt eenvoudig het gewenste aantal kaartjes.

Hou voor zakelijk drukwerk ook zeker onze Facebook pagina en/of onze website in ’t oog, want maandelijks is er een superpromotie op één van de drukwerken!

Gerelateerde realisaties

Onder de indruk?

Ontdek hoe wij jouw ideeën zullen realiseren.

Vraag offerte aan

of bel ons +32 14 28 55 55